Salg og Levering Cool Afro

Bestilling af varer hos Cool Afro


 Alle produkter du finder på vores webshop kan købes online her og nu. Klik på en varer du er interesseret i og klik på knappen "KØB" for at lægge produktet i din indkøbskurv.  klikker du på "Til kassen" øverst i højre hjørne kommer du frem til betalingssiderne, hvor du bliver guidede gennem betalingsforløbet. Du kan betale med følgende betalingskort; Dankort, Visa Dankort, Visa Elektron. Desuden kan du vælge at overfører betaling via MobilePay til mobilnr. 27642 tilhørende Ethnic House ved Stella Skærbæk Nielsen. 

Kan jeg ændre på min bestilling efter godkendelsen?
Ja, vi kan godt ændre på adresseoplysninger eller ombytte produkter, der har samme prisniveau. Du bør dog kontakte os hurtigst muligt - og helst inden kl. 15.00 den pågældende dag.

Hvornår trækker i pengene på min konto?
Vi trækker det aftalte beløb på din konto efter vi har pakket og sendt varene afsted.

 
Hvor hurtigt kan i sende min bestilling?
 Alle bestillinger, som er foretaget mandag til torsdag inden kl. 15 bliver pakket og sendt samme dag. Ifølge PostNord eget udsagn er der 94% sandsynlighed for, at du vil modtage pakken dagen efter (dag til dag levering). Coolafro.dk udsender varer på alle hverdage.
 
Hvad koster fragten? 
Hos coolafro.dk er forsendelsen også billig. DKK 55,00 for fragten uanset vægt.. Alle pakker bliver omdelt af vores samarbejdspartner Post Danmark.

SMS fra PostDanmark?
PostNord tilbyder at sende gratis sms til dig når pakken er på vej, og du får en påmindelse efter 5 dage hvis pakken ikke er afhentet. Bemærk PostDanmark yder ingen garanti for, at SMS bliver sendt, og husk du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret om fragt og afsendelse efter du har betalt din bestilling.

Hvis jeg ikke er hjemme på leveringstidspunktet?
 Hvis du ikke er hjemme når postbuddet ringer på så vil han tage pakken med tilbage på dit lokale posthus til afhentning i 5 dage. Dette vil du få besked om via en afhentningsseddel som postbuddet lægger i din postkasse/brevsprække.

Track and Trace?
PostDanmark tilbyder ligeledes adgang til deres Track & Trace system, hvor du online kan følge din pakke/bestilling.
Levering til min arbejdsplads?

Når du checker ud for at betale/købe varen kan du efter du har skrevet din adresse vælge at afkrydse ”Leveringsadresse” og så sender vi den dertil.
 
Kan jeg få sendt pakken til min skole?
Ja sagtens, men spørg først på skolekontoret om det er i orden, og brug samme fremgangsmåde som ovenfor med levering til min arbejdsplads.

Hvad er en C/O adresse? Husk at skrive C/O hvis dit navn ikke står på postkassen eller på døren. C/O betyder "care of", dvs. den som bor på adressen tager sig af pakken! Når du skriver C/O ved postbuddet at det er den rigtige adresse selvom du ikke har dit navn der.

Kan i lægge pakken på et aftalt sted?
 I feltet bemærkninger har du mulighed for at opfordre Postbuddet til at lægge din pakke et bestemt sted, men det er altså ikke sikkert han gør det, for som du ved skal man underskrive når man modtager en pakke og være tilstede, så postbuddet har et bevis for at pakken er leveret. Men mange søde postbudde, som kender deres postkunder gør det som regel.

Ordrestatus (Vigtigt)

Får jeg info om leveringstidspunktet?
 Du får automatisk en ordrestatusmail, når din pakke er blevet afsendt fra coolafro.dk. Bemærk du bør selv holde dig orienteret om bestilling og afsendelse, dvs. Cool Afro Webshop er ansvarlig for at fremsende ordrestatus til den email du har oplyst, og skulle der være fejl i email adresse så hæfter du selv for genfremsendelse af bestilling, hvis vores ordrestatus email ikke kommer frem til dig.

Ordrebekræftelse ikke modtaget?
 Efter du har afgivet din bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via mail. Denne bekræftelse sendes få minutter efter din bestilling. Hvis du ikke modtager denne, skyldes det højst sandsynligt en teknisk fejl eller en fejl i din indtastede e-mail adresse. Ved manglende ordrebekræftelses mail bedes du kontakte os . Husk at kontrollere om ordrebekræftelses mailen ikke blot er blevet fejlplaceret af dit mail program til f.eks. uønsket post eller spam mail. 


Jeg har ikke modtaget min pakke?
 Er din pakke ikke ankommet i løbet af 3 hverdage bedes du kontakte dit lokale posthus for at høre om de evt. har en pakke liggende til dig. Ligger din pakke ikke til afhentning på posthuset bedes du kontakte os hurtigst muligt, hvorefter vi vil undersøge og efterlyse pakken gennem PostNord.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?  Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort,  VISA Elecktron, PayPal, MobilPay, Swipp samt bankoverførsel. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du vil modtage en kvittering for betalingen sammen med dine varer

Annullering, returnering, reklamation

Hvordan fortryder jeg et køb?
Du kan fortryde dit køb på flere måder. Har du lige bestilt og fortrudt dit køb, skal du hurtigst muligt informere os herom. Du kan også nægte at modtage forsendelsen ved postomdelingen, hvorved pakken automatisk vil blive sendt retur til os og dine penge bliver refunderet i løbet af 3 til 4 dage.

Kan jeg få pengene tilbage?
Ja, hos Cool Afro, kan du altid vælge at få pengene tilbage, blot du adviser os senest 14 dage efter du har modtaget varerne, og du har herefter 14 dage til at fremsende varen. Varen skal  være i væsentligt samme stand og mængde, og ved kosmetiske produkter må seglet ikke være brudt. Cool Afro refunderer hele fakturabeløbet inklusiv porto,  du skal dog selv afholde udgifter til returforsendelsen. Skulle du have brugt af varen, og herefter fortryder har du stadigvæk mulighed for, at få refunderet noget af beløbet, svarende til en konkret vurdering af varens stand og gensalgsværdi.

Vedlæg din bankkonto nummer, så tilbagefører vi beløbet inden for 3 til 4 dage. Pakken skal sendes til Ethnic House, Frederiks Alle 58, 8000 Aarhus C, bemærk venligt vores lager adresse er ikke på samme lokation. Vores bank er i øvrigt Sydbank Højbjerg med reg.nr. 7110 konto 0001055656
 
Du kan også vælge at ombytte dine varer, det nemmeste er at kontakte os på mail; hello@coolafro.dk.