Om os

Cool Afro  - En familievirksomhed

Cool Afro er en familievirksomhed, hvor alle hjælper til.

 Siden 1989 har vi handlet med afro-amerikanske hår produkter.  Min skønne hustru Stella har arbejdet som professionel afro-frisør i lige så lang tid. Det er bl.a. hendes erfaring og viden om produkterne, som nu kommer dig til gode.

Der findes hundredevis af forskellige produkter til kruset og krøllet hår på markedet i dag – og hvilke er nu lige de bedste?. – Det ved vi, og derfor vil du på www.coolafro.dk kun finde produkter som vi kender, kan stå inde for, og som vi selv har arbejdet med i Stella`s salon.
Vi forhandler kun anerkendte brands, hvor vi ved vores leverandører kan leverer den samme varekvalitet hver gang, og til den bedste pris.

Det giver dig tryghed ved, at vide du altid kan købe de samme produkter, som du er blevet glad for.

 

Den daglige drift står Niels for. Niels er vel nok den eneste hvide mand i Nordeuropa som kan flette dit hår ligeså godt som de dygtigste kvindelige afro-frisører. Niels har arbejdet professionelt med afro hår siden 1991.


Big Mummy

Indehaver er Big Mummy Stella, som uofficielt må anses, at være Danmarks dygtigste afro-frisør og extensions specialist. Stella er også alle sorte adoptivbørns engel, når mødrene fortvivlet ringer for hjælp til krøllerne. Stella ved alt hvad der er værd at vide om extensions, har du spørgsmål om kvalitet og teknik så spørg Stella. 
Stella er netop blevet mormor for første gang til lille Benjamin Babatunde, og det er hun pave-stolt over. Men du skal huske at kalde hende for big mummy og ikke mormor :-)
Check www.hairbystella.dk hvis du søger en afro-frisør i verdensklasse.


Familiens fashionista

Vanessa er familiens fashionista, som næsten lærte at flette hår før hun lærte at gå. Vanessa hjælper til i sin mors salon, og hun har sin helt egen kundekreds som hun hjælper med at sætte extensions på. Vanessa hjælper desuden med at pakke varer og opdater vores Facebook side med nyheder om hår og produkter. Vanessa følger med i moden,og har sin egen blog hvor hun skriver om sine fund, og så er hun helt pjattet med Instagram.