Afrikansk Frisør i Aarhus

Ethnic House og Hair by Stella er en af Danmarks ældste afrofrisør saloner. Siden starten i 1991 har tusindvis af tilfredse kunder overladt deres afrokrøller til hair og extension stylist Stella.

Stella kommer oprindelig fra Nigeria, hvor hun tog sin frisøruddannelse hos Jolly Sisters Salon i sin fødeby Ibadan.

Om Stella
Stella er en meget aktiv erhvervskvinde i det århusianske kulturliv, hvor hun altid stiller sin viden og tid til rådighed når der skal arrangeres kulturelle begivenheder i Aarhus. Det samme gør sig gældende når Aarhus Kommune trækker på hendes faglighed og sociale kompetencer ift. at få unge nydanskere ind på arbejdsmarked. Gennem årene har unge afrikanske piger fået lejlighed til at lære og opleve livet som selvstændig frisør i Danmark.

De mørke piger
Ethnic House er en mangfoldig butik med et stort udvalg af afro-hår produkter, tilbehør og ikke mindst hair extensions. Med mere end 30 års  professionel erfaring indenfor hair extensions kender Stella så at sige alle løsninger og muligheder.

De lyse piger
Det har en masse lyse skandinaviske piger for længst fundet ud af, så i dag er faktisk halvdelen af Hair by Stella`s kunder, blonde piger og kvinder som lige skal have et ekstra par baner hår påsat.


Det skal være perfekt

Hair by Stella er vel nok Danmarks mest velrenommeret afrofrisør og extensions salon, et ry og et renommé Stella har opbygget gennem hårdt arbejde i mange år, og ikke mindst hendes store passion for sit arbejde. En passion som er drivkraften i  Stella`s arbejde som frisør. “ Det skal være perfekt og det skal bare være 100% i orden “ lyder det fra Stella.

Adoptivbørn fra Afrika
En stor del af Hair by Stella`s kunder er afrikanske adoptivbørn. Det kræver en særlig forståelse, empati og ikke mindst tålmodighed at “rette” krøllerne på dem for en hår behandling kan ofte tage både 2 og 4 timer. De fleste adoptivforældre vælger oftes en løsning hvor håret flettes med ekstra hår, det giver både børn og forældre et “pusterum” på 3 til 31/2 måned hvor de ikke behøves at bruge tid og daglige “kampe” for at rede/pleje krøller og krus. Fletninger passer nemlig sig selv og behøver ingen omsorg  i den periode  :-)

Noget om afro hårprodukter
Lidt af en jungle at finde rundt i (so to speak). Ja der findes telefonbogstykke kataloger med hårpleje produkter til afro hår og hvilke produkter passer til mit hår. Stella vil med sin erfaring og ekspertise vejlede dig grundigt når du kommer i salonen. De seneste år er har der været meget opmærksomhed på produkter som ikke indeholder parabener, mineralske olier, silikoner mfl.
Ethnic House og Cool Afro Webshop har naturligvis et udvalgt produkt sortiment som ikke indholder skadelige kemikalier.

Vejledende priser i salon
Tid er penge i Danmark, og især afro hår tager tid at ordne, og der findes mange forskellige typer afro hår, derfor kan det være svært for os at give en nøjagtig priser før vi har set håret og aftalt omfanget af behandlingen. Følgende priser er derfor vejledende:

Børn 10-14 år

Glatning (permanent) i daglig tale en relaxer kur koster  kr.  400-600 kr.
Prisen afhænger af hår mængde, længde og tidsforbrug til start udredning. Behandlingen bør gentages 2-3 gange årligt.

Fletninger børn 6-12 år

At flette et barns hår med ekstra hår tager 3 til 4,5 time
Prisen ligger fra derfor fra 1000 - 1500 kr tillæg kan forekomme ved ekstra tid til udredning

 

 

Click the picture to get to the website for Hair by Stella